Locuirea Informală în România

Bine ai venit! Sperăm să găsești aici informații utile despre locuirea informală – un fenomen încă foarte puțin documentat în România.

Pentru mai multe informații despre locuirea informală, scara și efectele acestui fenomen și felul în care programele și finanțările actuale pot acționa pentru soluționarea problemei, te invităm să răsfoiești Raportul de Cercetare Locuirea Informală în România, Analiza cadrului legal relevant pentru domeniul locuirii informale în România, precum și Analiza programelor naționale și a celor cu finanțare UE și a impactului lor actual asupra locuirii informale.

Poți susține eforturile pentru reglementarea și soluționarea problemelor care derivă din locuirea informală. Mai multe despre inițiativa noastră aici.

 

Despre platformă

Locuireinformala.ro își propune să crească într-o bibliotecă de resurse care să ajute la o mai bună înțelegere a fenomenului de locuire informală, dar și la mobilizarea pentru găsirea și implementarea de soluții.

Vrem să aducem laolaltă resurse variate – cercetări, informații despre legislație și finanțări dedicate situațiilor de locuire informală, legături către instituții relevante, inițiative legate de locuire informală și povești de la firul ierbii. Read more

Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *