Cine suntem?


www.fundatiapact.ro


Fundația PACT

Este o organizație non-guvernamentală activă în domeniile dezvoltării comunitare, participării civice și a economiei sociale. Fundația PACT lucrează în domeniul dezvoltării comunitare în sudul României de peste 13 ani, contribuind la constituirea a peste 150 de organizații comunitare în mediul rural și în zonele urbane mici din România. În ultimii 5 ani, PACT s-a concentrat asupra comunităților marginalizate și a colaborat cu aproximativ 30 de organizații ale comunităților de romi, multe dintre acestea reprezentând comunități pentru care problemele legate de locuire sunt o prioritate.
www.fundatiapact.ro

www.mkbt.ro


MKBT: Make Better

Este o organizație care activează în domeniul dezvoltării locale și regenerării urbane, lucrând la firul ierbii cu comunități și autorități locale. MKBT: Make Better reunește o echipă interdisciplinară, care combină experiența de lucru, inclusiv în adminstrația publică, în domeniul locurii, planificării teritoriale, politicilor publice și design de programe pentru dezvoltare locală. În ultimii ani, echipa MKBT: Make Better s-a concentrat intens pe cercetarea și soluționarea locuirii informale și a acumulat experiență extinsă de lucru pe teren și planificare strategică pentru zonele urbane marginalizate, cu așezări informale și alte probleme complexe de locuire.
www.mkbt.roGAL Reșița, Asociația DEP Bumbești-Jiu și Grupul de Inițiativă Valea

Sunt organizații locale din 3 comunități cu probleme de locuire informală, partenere în cadrul proiectului No Man`s Land, reprezentând diferite tipuri de comunități: urban (GAL Reșița), mic urban (Bumbești-Jiu) și rural (Valea Corbului). Cei trei parteneri locali sunt responsabili cu coordonarea campaniilor locale de conștientizare și advocacy, iar acțiunile lor vor putea fi diseminate și valorificate și în alte comunități din România cu probleme similare.