EVENIMENT INTERNAȚIONAL: 6 iulie, Apollo 111

Pe 6 iulie, la Apollo 111, organizăm evenimentul Soluții pentru așezările informale – practici și politici care abordează locuirea informală, al cărui scop este de a învăța din bune practici internaționale, dar și de a facilita dialogul și lucrul împreună pentru elaborarea politicilor și programelor pe tema locuirii informale. Participanții la acest eveniment vor fi reprezentanți ai autorităților publice naționale și locale, experți, ONG-uri, cercetători care lucrează în acest domeniu sau pe teme complementare.

La eveniment va fi prezentă și Sasha Tsenkova, profesor la University of Calgary (Canada), care a publicat numeroase studii în domeniul planificării urbane pentru Banca Mondială, Consiliul Europei și ONU. Sasha Tsenkova este autoarea a peste 25 de volume, inclusiv a cărții “SELF-MADE CITIES. In Search of Sustainable Solutions for Informal Settlements in the United Nations Economic Commission for Europe Region” (2009), una dintre cele mai importante lucrări pe problematica așezărilor informale.

Locuire Informală

Locuireinformala.ro își propune să crească într-o bibliotecă de resurse care să ajute la o mai bună înțelegere a fenomenului de locuire informală, dar și la mobilizarea pentru găsirea și implementarea de soluții.


Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.